Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

16. 01. 2024. 14:29 >> 14:29

KOŠARKAŠ MORNARA

Uroš Luković MVP 16. kola ABA lige

Košarkaš Mornara Uroš Luković proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 16. kola ABA lige, saopšteno je danas na sajtu regionalnog takmičenja.

Luković je predvodio Mornar do pobjede protiv Zadra 86:78 sa 17 poena, 10 skokova i šest blokada za 25 minuta na terenu, uz indeks od 32 poena.

To je najveći indeks među igračima 16. kola.

Najviše poena u utakmicama 16. kola postigao je igrač Splita Šenon Šorter - 25, dok je sa 12 skokova najbolji skakač Karlo Matković iz Cedevita Olimpije.

Najviše asistencija, po osam, imali su Šorter, Aleksandar Aranitović iz Cibone i Jan Špan iz Krke, dok su po tri ukradene lopte imali igrači Borca Aleksa Uskoković i Tajlan Birts, Karlo Žganec i Arijan Lakić iz Zadra, Aranitović, Miha Cerkvenik iz Krke i Kenan Kamenjaš iz Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније