Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 03. 2013. 15:39   >>  16:08

ABA LIGA

Radonjić: Da odigramo dobru utakmicu i pobijedimo

Košarkaše Budućnosti očekuje konačni rasplet u ABA ligi. Do kraja regionalnog takmičenja ostala su još tri kola. U subotu, u „Morači“, na redu je Split.

Hrvatski tim je na jedanaestom mjestu, sa osam pobjeda i petnaest poraza, protiv Budućnosti ići će na trijumf, kojim bi završili posao u ABA ligi. S druge strane, Podgoričani su i dalje u trci za fajnl-for, ali, sada su misli usmjerene samo ka Splitu.

„Očekuje nas težak meč zbog činjenice da kroz ovaj duel Split traži mogućnost da izbjegne, da svoju sudbinu rješava u posljednjem kolu. Imamo određenih zdravstvenih problema, ali, pokušaćemo da se maksimalno pripremimo i da odigramo dobru utakmicu, dovoljno dobro da pobijedimo. Ekipa Splita je iskusna i nema sumnje da je kvalitetna. Dolaze kompletni; uoči ovog meča, ambicije su im velike... Nadam se da ćemo odbraniti naš teren“, riječi su stratega Budućnosti, Dejana Radonjića.

 Pouzdani bek, Vladimir Mihailović, ističe da Split neće kalkulisati, jer mu je svaki trijumf zlata vrijedan u borbi za opstanak.

„Radi se o jednoj iskusnoj ekipi, sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Žele da pobijede, jer, u borbi za opstanak svaki trijumf znači mnogo. Preostaje nam da odigramo najbolje što možemo u ovom trenutku i da osvojimo nove bodove. Pozivam navijače da nam pomognu.“ 

Subotnja utakmica počeće u 19h, obezbijeđen je prenos na Drugom kanalu. 

Vladimir Popović, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније