Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 04. 2014. 17:51 >> 18:06
1

NAKON RUMUNA I LIBANACA

I bugarski Levski želi u ABA ligu

Čelnici ABA lige biće na slatkim mukama kada budu tražili zamjenu za Solnok u regionalnom takmičenju. Nakon libanskog Al Rijada i rumunskog Asesofta, želju da nastupi u Jadranskoj ligi izrazio je i Levski iz Sofije.

Mađarski Solnok od naredne sezone neće nastupati u ABA ligi, te je ostalo otvoreno mjesto. Veliki broj timova je pokazao interes, a među njima je i Levski, što je potvrdio i trener ovog tima Titi Papazov.

Prije bugarskog tima, interesovanje su pokazali šampion Rumunije Asesoft, koji je dominantan u tamošnjem šampionatu i ima znatno veće ambicije, i libanski Al Rijad.

Libanci imaju najmanje šansi, jer bi troškovi putovanja za ostale ekipe bili znatno niži ako bi putovali do Bugarske ili Ruminije, nego odlazak do Libana.

Rukovodstvo ABA lige tako će biti u prilici da bira, a ne treba zanemariti ni kotizaciju koju će dobitnik "vajld karte" uplatiti na račun lige. Ovo svakako još jedan dokaz da je liga privlačna i drugim klubovima, ne samo iz regiona, već i šire.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније