Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 04. 2014. 21:55   >>  21:55

DOBILI NIKSE

Majami ponovo prvi na Istoku

Košarkaši Majamija dobili su večeras pred svojom publikom Njujork Nikse sa 102:91. U timu sa Floride nije bilo Dvejna Vejda, ali je njegovo odsustvo nadoknadio LeBron Džejms sjajnom partijom.

 

"Kralj" Džejms je ubacio 38 poena, imao je pet skokova i šest asistencija. Kris Boš je ubacio 14 poena i uhvatio loptu sedam puta, dok je plejmejker Mario Čalmers zabilježio 15 poena.

Večerašnji trijumf bio je 53 u sezoni za Majami i sada zauzimaju prvo mjesto u Istočnoj konferenciji, sa jednim porazom manje ispred Indijane.

U timu iz Njujorka najbolji je bio bek Džej Ar Smit koji je ubacio 32 poena, a imao je i pet skokova, dok je najbolji odbrambeni igrač lige iz prošle sezone, Tajson Čendler imao deset poena i 11 skokova. Noćas je podbacio najbolji igrač Niksa, Karmelo Entoni, koji je postigao samo 13 poena uz šut iz igre 5-21.

Njujork je deveti na Istoku uz tri poraza više od osme Atlante i teško će se izboriti za plej-of jer je do kraja regularnog dijela lige ostalo samo šest utakmica.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније