Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 03. 2013. 08:55 >> 08:50

NBA

Oklahoma vratila Lejkerse u minus

Od samo tri NBA meča odigrana rano jutros očekivano najviše pažnje privukao je duel Oklahome i Lejkersa, kome su epitet derbija poništili Rasel Vestbruk i Kevin Durant u pobjedi od 122:105. Boston je dobio Filadelfiju sa 109:101, Denver Kingse sa 120:113.

Lejkersi očajnički traže put do pozitivnog učinka i ulaznice za plej-of, a protiv Oklahome pored 31. poraza u sezoni (30/31), navijači su videli i povrijeđenog Brajanta, koji se sa bolnom grimasom zbog povrijeđenog lakta povukao sa terena.

Vestbruk je imao 37 poena i 10 skokova, Durant je dodao 26 za pobjednički tim. Brajant je uplašio navijače, ali se vratio na teren i došao do 30 poena. Hauard je bio dominantan u skoku sa 16 uhvaćenih lopti, ali je 2 i po minuta pre kraja zbog faulova završio partiju.

"Kobi mi nije izgledao povrijeđen, nećemo saosećati sa njima. Ako su na terenu, znači da mogu da igraju, meni je Brajant izgledao dobro, Hauard takođe", rekao je Durant posle meča.

"Svaki put kad pokušavam da ispružim i savijem ruku, osjetim bol. Nastaviću da igram, ovo je kritičan dio sezone", rekao je Brajant.

Oklahoma je ušla u završnicu sa 18 poena prednosti, ali se ona drastično smanjila sredinom poslednje dionice. Stiv Neš (20 poena) je šest minuta prije kraja trojkom približio Lejkerse na 105:110. Ipak, trojka Ibake i poeni Vestbruka ponovo su vratili tim u pobjednički ritam.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније