Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 03. 2014. 19:35 >> 19:42

I DALJE OPTIMISTA

Ćapin: Ne odustajemo od Fajnal fora

Budućnost je poražena od Cedevite, ali je dobila Aleksandar Ćapina. Poslije tromjesečne pauze zbog povrede leđa, iskusni plejmejker je u duelu sa Zagrepčanima za 18 minuta ubacio 15 poena (tri trojke) i upisao tri asistencije.

 

"Super se osjećam, mislim da sam i psiholoski probio barijeru nakon duge pauze. Svakako da se trudim da podižem formu iz utakmice u utakmicu. Kada je riječ o duelu sa Cedevitom, nedostajalo nam je i malo sportske sreće da u Zagrebu iznenadimo favorita. Ipak, ponosan sam na tim, koji se lavovski borio do samog kraja. Činjenica da je jedna lopta odlučila pobjednika, govori koliko smo bili blizu", kaže Ćapin.

Budućnost je trenutno na petom mjestu na tabeli, sa skorom 15-9 i pobjedom manje od Partizana i Cibone dva kola prije kraja ligaškog dijela takmičenja. Upravo bi utakmica protiv Partizana mogla da bude presudna.

"I dalje imamo šansu za plasman na Fajnal for i nećemo odustati od te želje, iako je pred nama veoma težak zadatak, a to su pobjede nad Partizanom u Podgorici i neugodnom Mega Vizurom u Smederevu. Osnovni cilj smo ostvarili, ali se ne zadovoljavamo time. Vrijedi pokušati i popeti se stepenik više, odnosno plasirati se na završni turnir", poručuje Ćapin.

Budućnost će u ponedjeljak od 20 sati i 45 minuta dočekati Partizan u Podgorici, dok će u posljednjoj rundi gostovati Mega Vizuri, a ''crno-bijelima'' dolazi Cedevita. Cibona će do kraja regularnog dijela sezone igrati u Širokom Brijegu i dočekaće Crvenu zvezdu.

Plasman na Fajnal for već su obezbijedili Crvena zvezda i Cedevita.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније