Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 03. 2014. 17:14 >> 17:19

APEL BIVŠEG KLUBA

Janakopulos: Obradović da se vrati

Predsjednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos izjavio je da Željko Obradović mora da se vrati u atinski klub kako bi prestigao Real Madrid po broju titula u Evroligi.

 

"Željko da vodi drugi tim, osim Panatinaikosa, za mene je kao loš vic. Mora da se vrati u Atinu što prije i ostane ovdje do kraja karijere. Da završi svoje velike ciljeve, a na to mislim da prestignemo Real po broju osvojenih titula u Evroligi”,rekao je Janakopulos i dodao:

“Što se tiče utakmice, mislim da će biti tužan jer će Panatinaikos pobijediti".

Obradović će voditi Fenerbahče u četvrtak protiv Panatinaikosa u Atini. Obradović je osvojio pet od šest Panatinaikosovih titula u Evroligi, dok dvije više ima Real. Bio je trener PAO od 1999. do 2012.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније