Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 03. 2014. 19:26 >> 19:27

BALKANSKA LIGA

Sjajna serija Teoda prekinuta u Botevgradu

Košarkaši Teoda poraženi su u svom posljednjem meču u regularnom dijelu Balkanske lige od bugarskog Balkana rezultatom 82:67 (36:24, 20:13, 15:12, 11:18).

Tivćani su seriju od 6 pobjeda prekinuli u Botevgradu - domaći igrači su od samog starta nametnuli jak ritam protiv ne previše koncentrisanih igrača Teoda koji nakon 15 sati puta i nedostatka rezultatskog imperativa nisu bili na nivou posljednjih izdanja.

U prvoj četvrtini Teodo je primio čak 36 poena, a na poluvremenu je vođstvo domaćih iznosilo 19 poena (56:37), , na kraju treće dionice povećano je na 22 poena, a Tivćani su taj minus do kraja meča samo ublažili (82:67).

Strah i trepet za Kadijinu odbranu bio je Lilov koji je ubacio 30 poena, indeks 34, a dobar je bio i Štuc sa 12 koševa.

U redovima crnogorske ekipe Đikanović i Vučurović su postigli po 20 poena (Savo 10 skokova).

(tekst i foto:kosarka.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније