Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 03. 2014. 09:15 >> 09:32

NBA

Ferid prekinuo seriju "Klipersa"

U noći između ponedjeljka i utorka, odigrano je sedam mečeva u NBA ligi, a Denver "Nagetsi" su prekinuli seriju Los Anđeles "Klipersa", dok Djurent juri jedan od rekorda Majkla Džordana.

Seriju pobjeda Los Anđeles "Klipersa" prekinuli su Denver "Nagetsi" na svom terenu 110:100.

Domaćin je predvodio Kenet Farid, koji je postigao 18 poena i dodao 16 skokova. Na drugoj strani, Kris Pol je postigao 29 poena i dodao sedam asistencija, dok je Blejk Grifin završio susret sa 26 poena i 12 skokova. 

Oklahoma je u Junajted centru slavila protiv Čikago "Bulsa" rezultatom 97:85.

Goste je do pobjede vodio fantastični Kevin Djurent sa 35 poena i 12 skokova koji je nastavio svoju seriju od 25 utakmica u kojoj je postigao 32 i više poena. Rekord drži najveći, Majkl Džordan, koji je u drugoj polovini osamdesetih imao 40 takvih mečeva u nizu.

U redovima domaćina Taj Gibson je postigao 16 poena, dok je Noa dodao devet, ali i isto toliko asistencija i 12 skokova. Zanimljivo, Čikago je nosio zelene dresove u čast irske zajednice u gradu, na dan Sv. Patrika.

Indiana "Pejsersi" su u svom "Bankers Lajf Fildhausu" slavili protiv Filadelfije sa 99:90 i tako došli do 50. pobjede ove sezone.

"Pejserse" je do pobjede vodio Poul Džordž sa 24 postignuta poena i osam skokova. Na drugoj strani Holis Tompson je postigao 17 poena uz šest skokova. Siksersi su ovim porazom zabilježili 21. neuspjeh u nizu, što je najgora serija ove franšize u istoriji.

Dalas "Maveriksi" su u svom "Amerikan Erlajns Centru" slavili protiv Boston "Seltiksa" rezultatom 94:89.

"Mavse" je do pobjede vodio Monta Elis sa 17 postignutih poena i sedam skokova, dok je u redovima Bostona Keli Olinik postigao 16 poena i dodao devet skokova. 

NBA rezultati:

Hjuston - Juta 124:86
Šarlot - Atlanta 83:97
Indijana - Filadelfija 99:90
Bruklin - Feriks 108:95
Čikago - Oklahoma - 85:97
Dalas - Boston 94:89
Denver - Klipers 110:100

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније