Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 03. 2014. 12:51 >> 12:55
3

"PLAVI" U ZAGREBU

Važna bitka u borbi za fajnal-for

Košarkaši Budućnost Volija igraće večeras u Zagrebu sa Cedevitom utakmicu 24. kola regionalne ABA lige.

Cedevita je sa 17 pobjeda drugoplasirana na tabeli regionalnog takmičenja i ima dvije više od Budućnosti, koja je dobila prvi međusobni duel u Podgorici 64:60.

Podgoričani se bore za odlazak na finalni turnir, imaju isto pobjeda kao Cibona i Partizan. Večerašnji duel u Zagreb mogao bi da iskomlikuje sitaciju.

Ako Cedevita pobijedi, mogla bi da osigura mjesto na fajnal-foru, a Budućnost bi bila u teškoj poziciji. S druge strane, u slučaju trijumfa "plavih", Budućnost bi napravila ogroman korak ka plasmanu među četiri najbolje ekipe, a Cedevita bi bila pod pritiskom pred posljednja dva kola, u kojima igra protiv Igokee i Partizana.

"Sezona se bliži kraju i svaka sljedeća utakmica je važnija od prethodne, a to znači da smo pod dodatnim pritiskom. Cedevita se od starta sa Crvenom Zvezdom bori za prvo mjesto na tabeli, večeras će pred svijim navijačima biti veoma motivisani. U ekipi imaju dva sjajna košarkaša - Mira Bilana i Jusufa Nurkića, a biće teško zaustavit i Nolana Smita, koji je jedan od najboljih strialaca lige", kazao je trener Budućnosti Igor Jovović.

Prošle sezone Cedevita je dobila oba međusobna duela. U Podgorici slavila je 78:74, dok je u Zagrebu bilo 84:75.

Utakmica u Zagrebu počeće u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније