Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 03. 2014. 10:00   >>  10:01

NBA

Novi debakl Lejkersa

Košarkaši Čikaga pobijedili su Hjuston sa 111:87 na svom parketu, dok je Atlanta takođe kod kuće bila bolja od Milvokija sa 102:97. Lejkersi doživjeli novi, teški poraz, ovaj put od Oklahome, 131:102.

Duel u Čikagu, obilježio je Majk Danlivi junior, koji je u ranoj fazi dobio lakat Čendlera Parsonsa u lice i zaradio deset šavova. To mu nije smetalo da meč završi sa 21 poenom (8-15 iz igre) i 7 skokova. 

Bulsi su meč prelomili u trećoj četvrtini, koju su dobili sa 35:16, a osim Danlivija istakli su se Žoakim Noa sa 13 poena, 10 skokova i 9 asistencija, Kirk Hajnrih upisao je 19, a Karlos Buzer 18 poena. 

Najefikasniji kod Hjustona bio je Džeremi Lin sa 21 poenom, Dvajt Hauard je imao 12 poena i 10 skokova, a Džejms Harden samo je sedam puta šutnuo iz igre (dva pogotka) i meč je okončao sa 8 poena i po 2 skoka i asistencije. 

Džef Tig imao je 22 poena, 8 asistencija, ali i 7 izgubljenih lopti u trijumfu Atlante nad Milvokijem, Pol Milsap imao je 17 poena, 8 skokova i 4 asistencije, a Kerol je imao 15 poena i 6 skokova. Pero Antić zabeležio je 8 poena, 7 skokova i asistenciju. 

Ersan Iljasova je za Milvoki ubacio 22 poena, uz 10 skokova i 3 asistencije, Najt je ubacio 20, a Henson i Ejdrijen po 12 poena. 

U posljednjem meču dana Oklahoma je, na svom terenu, uništila Los Anđeles Lejkerse 131:102 i tako se revanširala ''Jezerdžijama'' za nedavni poraz.

Odličnu partiju pružio je Serž Ibaka sa 15 poena, 13 skokova i 7 rampi, a sjajan je bio i Rasel Vestbruk sa 29 poena i 9 asistencija. Kevin Durent takođe je ubacio 29 poena, a 11 poena dao je Keron Batler. 

Za Lejkerse je Džodi Miks dao 19 poena, Bejzmor je imao 16 poena i 7 skokova, a Pau Gasol upisao je 14 poena i 6 skokova. 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније