Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 03. 2014. 21:51 >> 21:51

NOVI ŠOK ZA LEJKERSE

Nakon Brajanta, i Neš završio sezonu

Lejkersi su ostali bez još jednog važnog igrača - nakon što je Kobi Brajant objavio da se neće vraćati na parket ove sezone, trener Majk D’Antoni je potvrdio je da će “jezeraši“ biti i bez Stiva Neša do kraja ove sezone.

“On neće igrati do kraja sezone“, kratko je rekao D’Antoni.

Stiv Neš ima velikih problema sa povredama ove sezone, a rekao je da će se povući ukoliko naredne ne bude igrao za Lejkerse.

Neš ima 40 godina, 1996. godine je izabran na draftu kao 15. pik od strane Finiks Sansa za koje je nastupao u dva navrata od 1996. do 1998. godine, i od 2004. do 2012. godine.

U periodu od 1998. do 2004. godine odlične partije je pružao u Dalas Meveriksima, a od 2012. je član Los Anđeles Lejkersa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније