Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 03. 2014. 20:39 >> 20:40
1

EVROKUP

Golubović MVP revanš mečeva 1/8 finala

Crnogorski internacionalac Vladimir Golubović je MVP revanš mečeva osmine finala Evrokupa – Golubović je u pobjedi svog Ankara TED-a protiv Kimika 72:60 postigao 23 poena i uhvatio 14 lopti i sa indeksom 38 bio je najzaslužniji što je njegov tim nadokadio zaostataok od četiri poena iz prvog meča i prošao u četvrtfinale.

Inače, stameni centar igra sjajno ove sezone i prosječno u Evrokupu bilježi 20,2 poena i 10,6 skokova.

Drugi na ovoj listi je naturalizovani Crnogorac Tejlor Ročesti koji je u nevjerovatnom preokretu svog Nižnjeg protiv Bešiktaša (u prvom meču poraženi 88:71) na svoj konto upisao 23 poena i 7 asistencija za indeks 33.

Treći je Džejms Augistin iz Kimkija sa 31. indeksnim poenom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније