Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 03. 2014. 17:21 >> 19:29

DEFINITIVNO

Brajant završio sezonu

Prva zvijezda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant definitivno neće više igrati do kraja sezone. Ranije tokom dana je najavljeno da Brajant vjerovatno neće zaigrati prije početka naredne sezone, dok je to sada definitivno.

Podsjetimo, Brajantu je prije 11 mjeseca pukla Ahilova tetiva, a krajem prošle godine je ostvario svoj dugoočekivani povratak na parket. Međutim, isti je trajao samo šest utakmica, jer je zaradio povredu lijevog koljena, koje je potom morao podvrgnuti operaciji.

Brajant je, tokom Ol-star pauze, pričao o svojoj frustaraciji zbog sporog oporavka, pa se već tada moglo naslutiti da je njegova, ali i katastrofalna sezona Lejkersa, blizu kraja.

"Ponekad, nije stvar u tome da um više ne može, jednostavno, tijelo više ne može", objasnio je tada Brajant.

Ipak, tim iz "grada anđela" može računati na svoju najveću zvijezdu sljedeće sezone. Brajant će tada imati 36 godina, potpisao je dvogodišnji ugovor, vrijedan 48 miliona dolara, čime je ostao najblaćeni košarkaš najjače lige na svijetu.

Tek na kraju sezone 2015/16 može se pričati o njegovom povlačenju.

U šest utakmica koje je odigrao ove sezone, Brajant je u prosjeku postizao 13.8 poena i imao 6.3 asistencije i 4.3 skoka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније