Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 03. 2014. 08:43 >> 08:43

NBA

Poraz Orlanda, Majami prekinuo seriju poraza

Ekipa Orlanda poražena je na gostovanju od Milvoki Baksa sa 105:98, a Nikola Vučević je zabilježio po 12 poena i skokova. Veče u NBA ligi obilježio je i Majami Hit koji je prekinuo niz od tri uzastopna poraza, kao i fenomenalna partija Njujork Niksa i pobjeda nad Filadelfijom od 123:110.

 

Za pobjedu Milvokija najzaslužniji je bio trio Midlton-Iljasova-Najt. Najt je bio najefikasniji sa 24 poena i 6 skokova, dok je Iljasova zabilježio dabl-dabl (16p i 11sk). Midlton je ubacio 21 poen, uz 6 skokova i 7 asistencija.

Čak sedmorica igrača Orlanda završila su meč dvocifrenim učinkom, ali ni to nije bilo dovoljno. Posebno se istakao Nikola Vučević sa 12 poena i isto toliko skokova.

Trio LeBron Džejms-Dvejn Vejd-Kris Boš postigao je ukupno 67 poena i režirao poraz Vašingtona od 99:90 i povratak Majamija na pobednički kolosjek. Džejms je pored 23 poena imao 7 skokova i 8 asistencija, dok je Vejd zabilježio 5 uhvaćenih lopti i 6 proigravanja.

Sa druge strane, potpuno su razočarali najbolji igrači Vizardsa, Trevor Ariza i Džon Vol, koji su postigli zbirno 13 poena. Najbolji je bio Marčin Gortat sa dabl-dablom (14p i 18sk).

Prva petorka Njujork Niksa odigrala je možda i najbolju ekipnu partiju ove sezone, a na kraju je tim Majka Vudsona imao je četvoticu igrača sa 20 i više poena.

Najefikasniji bio je Tim Hardavej Džunior, dok je tim predvodio Karmelo Entoni sa 22 poena, 9 skokova i 5 asistencija. Džej-Ar Smit ubacio je isto kao i Melo, dok je Stodemajer dodao poen više.

Filadelfiju su nosili Roten i Karter Vilijams sa po 23 poena.

 NBA rezultati:

Šarlot Bobkets – Denver Nagets 105:98

Bruklin Nets – Toronto Reptors 101:97

Majami Hit – Vašington Vizards 99:90

Njujork Niks – Filadelfija 76ers 123:110

Milvoki Baks – Orlando Medžik 105:98

Juta Džez – Atlanta Hoks 110:112

LA Klipers – Finiks Sans 112:105

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније