Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 03. 2014. 23:17 >> 23:17

EVROLIGA

Laboral iznenadio PAO u Atini

Laboral Kuča je savladala Panatinaikos u Atini sa 68:61, u 9. kolu Top16 faze Evrolige. Španski tim ostvario je drugu pobjedu i vratio se u igru za prolaz u četvrtfinale. Sa druge strane, Panatinaikos je propustio sjajnu priliku da ostvari petu pobjedu i napravi veliki korak ka plasmanu među osam.

Španski tim, koji je bio oslabljen neigranjem Lamara Odoma, je meč prelomio u trećoj četvrtini koju je dobio sa 27:17.

Andres Noćioni bio je najbolji sa 16 poena i 13 skokova, dok je Tibor Plais dodao 12 uz 5 skokova. Kod domaćina, 15 poena ubacio je Dijamantidis, 12 Rajt, a 10 Bramos.

U preostaloj utakmici ove grupe, Unikaha je na svom parketu savladala Anadolu Efes sa 83:75 i došla do pete pobjede u Top16 fazi. Blistao je Zoran Dragić sa 24 poena, 4 ukradene lopte, 3 asistencije i indeks 30. Grendže je dodao 16, a Kuzminskas 15.

Na drugoj strani, Planinić je ubacio 14 poena, Vasilijadis 15, a Gordon 10. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније