Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 03. 2014. 21:47   >>  21:47

EVROLIGA

CSKA slavio nakon neizvjesne završnice

CSKA je imao dosta problema na gostovanju Žalgirisu, ali je uspio da ostvari pobjedu 88:86, u 9. kolu Top16 faze Evrolige. Ekipa Etorea Mesine je ostvarila osmu pobjedu u F grupi Top16 faze, dok je litvanski tim pretrpio osmi poraz i praktično izgubio sve šanse za prolaz dalje.

Domaći tim imao je čak priliku i da dođe do pobjede, ali je Džastin Dentmon izblokiran u posljednjoj sekundi pri šutu za tri poena.

Početkom druge dionice CSKA je stekao 12 poena viška (36:24), ali Žalgiris se svojim najjačim oružjem (šutem za tri poena) vratio i u finišu treće dionice čak i poveo – 64:62.

Ipak, početak poslejdnje četvrtine pripao je gostima koji su potvrdili da se nalazi u veoma dobroj formi. Miloš Teodosić imao je 16 poena i 3 asistencije u pobjedničkoj ekipi, 15 poena dodao je Vims, a 12 Fridzon.

Kod domaćina, Džastin Dentmon je imao 28 poena, a Pocius je dodao 20.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније