Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 02. 2014. 23:55 >> 23:53

JUNIORSKA EVROLIGA

Budućnost peta u Beogradu

Košarkaši Budućnost Volija osvojili su peto mjesto na juniorskom kvalifikacionom turniru Evrolige u Beogradu. Budućnost je u meču za pet mjesto savladala Partizan 68:60 (16:15, 14:14, 13:16 i 15:15).

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Vasilije Baćović sa 32, dok je Aleksandar Novosel meč završio sa 20 poena.

U beogradskom timu najbolji je Ivan Bojanić sa 14 koševa.

Budućnost Voli nastup na turniru završila sa polovičnim učinkom, po dva trijumfa i poraza. Savladala je i francuski Insep, dok je poražena od Zemuna i Crvene zvezde.

Za prvo mjesto i plasman na finalni turnir igraće danas Crvene zvezda i Insep.

Prema propozicijama takmičenja, samo pobjednici četiri kvalifikaciona turnira izboriće plasman na finalni turnir Evrolige u Milanu. 

Turnir će okupiti osam ekipa, a ostala četiri učesnika odrediće domaćin specijalnim pozivnicama. 

Plasman na završni turnir, kao pobjednici grupa, do sada su izborili Žalgiris iz Kaunasa, madridski Real i Kahasol iz Sevilje. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније