Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 02. 2014. 18:47   >>  18:50

NA ZAHTJEV CETINJANA

Erste liga: Odložen meč Lovćen - Teodo

Derbi meč 14. kola Erste košarkaške lige Crne Gore na Cetinju između Lovćena i Teoda, koji je trebao da se odigra u subotu, odložen je na zahtjev domaćina, javlja Radio Tivat.

Zbog obaveza trenera Radovića Cetinjani su zamolili za odlaganje, a Tivćani pristali. Dva klub nastavljaju dobru sa radnju, slična situacija bila je i sa Kup utakmicom ta dva kluba. Tada je Teodo molio za odlaganje, a Cetinjani pristali. 


U ostalim  mečevima 14. kola sastaju se:

Centar - Zeta 2011
Mornar - Ibar
ABS Primorje - Sutjeska
Jedinstvo - Ulcinj

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније