Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 02. 2014. 11:53   >>  12:08 2

UDARIO SUDIJU

Slovenija: Kad muzičar bije

Po završetku utakmice između Olimpije i Budiveljnika u okviru Eurokupa desio se nezapamćeni skandal. Poznati slovenački pjevač i član grupe Lačni Franc, Zoran Predin, bio je nezadovoljan sudijskim odlukama, pa je nasrnuo na jednog od djelilaca pravde.

Olimpija je izgubila kod kuće od ukrajinske ekipe sa 87:83 i neće igrati u osmini finala Evrokupa.

Iako utakmica u "Stožicama" nije imala rezultatski značaj, navijače su razljutile sudijske odluke, a sve je kulminiralo  kada je sudija pokazao prvo loptu za Ukrajince nakon jednog auta i nešto kasnije nije dosudio čist faul za 'Zmajčeke'.

Predin je reagovao najburnije, prišao je portugalskom arbitru Luisu Lopesu i udario ga pesnicom u glavu. Sudije su pobjegle u svlačionicu, dok su ih navijači sa tribina gađali raznim predmetima.

Slovence sigurno čeka kazna od ULEB-a, a snimak incidenta možete pogledati u postavljenom videu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније