Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 02. 2014. 08:40 >> 08:41

NBA OL-STAR

Pobjeda Istoka, Irving MVP

Najveće zvijezde NBA lige priredile su spektakl u Nju Orleansu, a Istok je okončao dominaciju Zapada pobjedom od 163:155 na Ol-star meču.

 

Meč je obilježila žetva rekorda, sjajan učinak nekoliko igrača i preokret Istoka iz minus 18 polovinom trećeg perioda. MVP utakmice bio je Kajri Irving sa 31 poenom (14/17 iz igre), 14 asistencija i 5 skokova.

Blistali su još Kevin Durent i Blejk Grifin sa po 38 poena, Grifin je obilježio veče i sa desetak zakucavanja, a Karmelo Entoni je oborio rekord sa osam postignutih trojki.

Melo (8/13 tri) je imao poen manje od Irvinga, koji je 24 poena postigao u drugom poluvremenu. Plej Klivlenda je ukrao šou najvećim zvijezdama Kevinu Durentu i LeBronu Džejmsu, čiji je naslednik u Kavalirsima.

LeBron je imao 22 poena (11/22) uz po 7 skokova i asistencija, a 18 je imao Pol Džordž i po 5 skokova i asistencija. S druge strane, Durent i Grifin su sa 76 zajedničkih poena oborili rekord Ol-stara kada je u pitanju tandem. Obojica su stala na četiri poena od rekorda meča koji drži Vilt Čembrlen.

Djurent je imao i 10 skokova uz 6 asistencija, a Grifin (19/23) desetak alej-ap zakucavanja i 6 skokova. Dabl-dabl učinak su ostvarili još Stefon Kari sa 12 poena (2/11 tri) i 11 asistencija, te Kris Pol sa 11 poena i 13 proigravanja. Veče je donekle pokvario Dirk Novicki koji je jedini ostao bez poena.

Pogledajte sjajni driblnik Irvinga koji je "pogubio" Dvajta Haurda

Jedno od sjajnih zakucavanja Blejka Grifina

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније