Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 02. 2014. 21:01 >> 21:02

BLIZU DABL-DABLA

Sekulić odličan na debiju za Fener

Košarkaši Fenerbahčea savladali su na svom terenu ekipu Bešiktaša rezultatom 90:76 u okviru 18. kola turskog prvenstva.

Odličan na debiju za Fener bio je kapiten crnogorske reprezentacije Blagota Sekulić sa 12 poena, 8 skokova i 3 asistencije! Blagota je u svom prvom meču za turski tim igrao 24 minuta.

Utakmica je bila u egalu do posljednje dionice (62:60), ali tada si igrači ekipe koju sa klupe predvodi Željko Obradović dodali gas i serijom 28:16 riješili susret u svoju korist.

Večeras je slavio i Anadolu Efes koji je u gostima bio bolji od Karšijake (76:80), kojoj se tako revanširao za poraz u finalu kupa. U pobjedničkom timu Milko Bjelica je zabilježio po 3 poena i skoka.

Sinoć je Ankara TED izgubio na svom terenu od Gazijantepa 70:75. Vladimir Golubović je u porazu još jednom bio na visini zadatka sa učinkom od 13 poena i 6 skokova.

(kosarka.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније