Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 03. 2013. 16:32   >>  16:26

KRAJ ERE

Romanov napustio Žalgiris

Vladimir Romanov, dosadašnji prvi čovjek kluba, podnio je ostavku, a klub je na zvaničnom sajtu saopštio da su sastanci rukovodstva u toku.

"U cilju zaštite ekipe od nepotrebnih spekulacija, Uprava kluba moli za strpljenje", poručeno je iz Žalgirisa.

Romanov je tokom svog burnog boravka na čelu kluba konstantno mijenjao trenere, često bez jasnog razloga.

Na primer, Darijusa Maskulijanasa je otpustio jer je stekao utisak da je puštao protivnike, a srpskog stručnjaka Acu Petrovića zato što tim nije igrao prema njegovom ukusu, iako je pobjeđivao.

Romanov je bio vlasnik kluba od 2009. godine, kada je od legende litvanske košarke Arvidasa Sabonisa kupio 75 odsto akcija.

Jedan od najvećih razloga njegovog odlaska je finansijski krah njegove Ukio banka investicione grupe.

Žalgiris trenutno zauzima prvo mesto u Grupi B regionalne VTB lige (ispred CSKA), a u TOP 16 fazi Evrolige posle osam kola ima skor - tri pobede i pet poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније