Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 02. 2014. 17:09 >> 17:12

PROTIV ''SVOJIH''

Radonjić: Važan meč za Zvezdu

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je da je utakmica protiv Budućnosti, u 19. kolu ABA lige, jedan u nizu mečeva koji će odlučiti konačan raspored na tabeli i da je zato važno ostvariti pobjedu.

"Budućnost je jedna od tri ekipe koja nas je savladala u dosadašnjem dijelu Jadranske lige i tim koji se bori za završni turnir. Ima još osam kola do kraja i mnogo duela pet ekipa koje se bore za taj plasman. Ti dueli su važni za konačan raspored na tabeli, pa je i jasno da je ovo važan duel i derbi susret, uz meč Partizana i Cibone", rekao je Radonjić, na konferenciji za novinare uoči meča.

U nedjelju sa početkom u 19 časova u hali Pionir biće odigran meč 19. kola ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Budućnosti.

"Budućnost ima mlade i talentovane igrače i imaju mogućnost da se odmore i spreme u odnosu na timove koji igraju u Evropi, što je prednost... Pouke iz prvog duela s njima upućuju na to da moramo da budemo kvalitetniji da bismo ih savladali i održali prednost koju imamo na tabeli", kazao je Radonjić.

Pobjedama u nekoliko narednih mečeva Zvezda može da obezbijedi prvo mjesto na kraju regularnog dijela regionalnog takmičenja, ali trener ''crveno-bijelih'' dodao je da u februaru imaju težak raspored i da ne može da se gleda mnogo unaprijed.

"Raspored je takav da ne možemo predaleko da gledamo. Evidentno je i da će situacija u Jadranskoj ligi biti brzo jasnija, ali je za nas bitno da idemo od meča do meča... Raspored u februaru je izuzetno težak", naveo je Radonjić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније