Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 02. 2014. 13:43 >> 13:50

EVROLIGA

Teodosić MVP 5. kola Top 16 faze

Plejmejker moskovskog CSKA Miloš Teodosić najkorisniji je igrač petog kola Top 16 faze Evrolige.

Teodosić, kome je ovo treća titula najkorisnijeg igrača u jednom kolu Evrolige, predvodio je svoj klub do ubjedljive pobjede na gostovanju Bajern Minhenu 86:61. Srpski plejmejker je imao učinak od 24 poena i po pet skokova i asistencija, što mu je doinijelo indeks uspješnosti 31.

U Minhenu, Teodosić je bio raspoložen za šuteve iza linije 6,25m, pogodio je 6 trojki iz 10 pokušaja, za dva je šutirao 1/3, a sa linije slobodnih bacanja pogodio je iz svih 4 pokušaja.

Ipak, on nije bio najbolji pojedinac proteklog kola. To priznanje otišlo je košarkašu Partizana Amerikancu Tarensu Kinziju, koji je imao učinak od 38 indeksnih poena. Bek "crno-bijelih" je meč završio sa 32 poena, pet skokova, tri ukradene lopte i osam iznuđenih faulova, ali je njegova ekipa poražena od Lokomotive, a prema pravilima Evrolige igrač koji pretrpi poraz ne može biti MVP.

Kinzi je ujedno i najbolji strijelac Top 16 faze sa prosjekom od 20,2 poena po meču.

Zapaženi u posljednjem kolu bili su još Karlos Arojo iz Galatasaraja sa 28 i Martinas Pocijus iz Žalgirisa sa 27 indeksnih poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније