Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2013. 21:52   >>  21:46

IZAZOV

Obradović bi se oprobao u NBA

Proslavljeni srpski trener Željko Obradović izjavio je da bi rado trenirao neku NBA ekipu sa ozbiljnim ambicijama.

"Ranije nisam razmišljao o tome da budem trener u NBA ligi, ali promijenio sam mišljenje poslije boravka u Detroitu. Ako bih dobio dobru ponudu od neke NBA ekipa sa plej-of ambicijama, prihvatio bih“, rekao je Obradović, koji je mjesec dana proveo u trening-kampu Detroit Pistonsa.

 Najtrofejniji evropski trener prošlog ljeta napustio je Panatinaikos i otišao na odmor.

"Sigurno je da ću ponovo trenirati nekoga – ako me neko pozove i dopadne mi se projekat, sješćemo i probaćemo da se dogovorimo“, kaže Obradović.

Prije Panatinaikosa, srpski trener bio je na čelu Real Madrida i Huventuda.

"Zadržao sam kuću u Badaloni, a za to postoji razlog – nikada neću zaboraviti taj period. Volio bih da sam osvojio nacionalnu titulu, ali mislim da sam obavio dobar posao u Badaloni i Madridu“, kazao je Obradović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније