Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2013. 21:33 >> 21:26

BEŠIKTAŠ LAK ZALOGAJ

Evroliga: Olimpijakos bez problema sa „fenjerašem“

Košarkaši Olimpijakosa zabilježili su šestu pobjedu u Top 16 fazi Evrolige. Tim iz Pireja je očekivano bez velikih problema savladao "fenjeraša" F grupe Bešiktaš u Istanbulu rezultatom 79:60 (13:15, 25:15, 22:21, 19:9).

Neizvjesnost je trajala samo prvu četvrtinu, koju je Bešiktaš riješio u svoju korist 15:13. Poslije toga Olimpijakos kao da je dodao gas i "pregazio" tim sa Bosfora. Meč je prelomljen u drugoj četvrtini koju je grčki šampion dobio sa 25:15, a briljirao je Kostas Papanikolau.

Najefikasniji kod pobjednika bio je Džoš Pauel sa 16 poena uz sjajan šut iz igre (7 od 8). Papanikolau je ubacio 11 koševa, dok su se sa po devet poena u listu strijelaca "upisali" Vasilis Spanulis i Jorgos Printezas.

U timu Bešiktaša po 13 poena postigli su Gašper Vidmar i Patrik Kristofer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније