Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 01. 2014. 08:58 >> 08:58

NBA

Indijana nastavlja dominaciju

Košarkaši Indijana Pejsersa nanijeli su sinoć Los Anđeles Lejkersima 17. poraz u poslednjih 20. utakmica, dok su Hujston Rokitsi u derbiju Teksasa pobijedili San Antonio sa 97:90.

Lejkersi su prvi put od 1974. godine su poslednji u konferenciji pred Ol-star meč. Pejsersi su u gostima dobili ekipu iz Los Anđelesa sa 104:92. U Indijani je najbolji bio Lens Stivenson sa 15 poena, 14 skokova i 6 asistencija, 19 poena ubacio je Dejvid Vest, dok je Roj Hibert dodao 11 poena uz 10 skokova. U Lejkersima se istakao Pau Gasol sa 21 poenom i 13 skokova, ali se Španac i lakše povrijedio.

U ekipi Lejkersa ponovo nije bilo Kobi Brajanta koji će zbog povrede lijevog koljena odsustvovati još tri sedmice.

Povrede Kavaja Leonarda, Manua Đinobilija, Tijaga Splitera i Grina u samo tri nedjelje uzimaju danak u San Antoniju. U Teksaškom derbiju po treći put ove sezone Sparse su nadigrali Rokitsi. Sparsi nijesu imali rješenja za oporavljenog Dvajta Hauarda koji je meč okončao sa 23 poena i 16 skokova, dok je najbolju pordšku imao u Džeremiju Linu sa 18 poena i 8 skokova. Gostima nije pomogao ni 40. dabl-dabl Tima Dankana protiv tima iz Hjustona.

Detriot Pistonsi lako su savladali Orlando Medžik sa 103:87. Brendon Dženings je sa 20 poena odigrao četvrti uzastopni meč sa tim učinkom, a imao je i 8 asistencija. Pratio ga je Andre Dramond, koji je dodao 13 poena uz 17 skokova. U poraženom timu istakao se ruki Viktor Oladipo sa 19 poena. U timu sa Floride ponovo nije bilo crnogorskog centra, Nikole Vučevića koji od 6. januara odsustvuje zbog potresa mozga.

Ostali rezultati :  

Klivlend Kavalirs –  Nju Orleans Pelikans 98:100.

Nju jork Niks –  Boston Seltiks 114:88.

Potland – Memfis 81:98.

Golden stjet Voriors – Vašington Vizards 85:88. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније