Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2013. 17:52   >>  17:53

TRANSFER

Vraneš stigao u Metalac

Slavko Vraneš, nakon odiseje u Iranu, vraća se u Srbiju. Visoki Crnogorac biće uzdanica Metalca u Superligi Srbije.

Tim iz Valjeva četiri kola prije završetka regularnog dijela domaćeg šampionata zauzima treće mesto na tabeli sa skorom 14/8 i potrebna im je samo jedna pobjeda u narednih mjesec dana kako bi osigurali plasman u Superligu.

Sa željom da i tamo ostvare dobre rezultate Valjevci su angažovali Slavka Vraneša, prenosi "Sportski žurnal". Metalac je dovođenjem Crnogorca popunio mjesto pod košem, gdje je"škripalo".

Vraneš (30 godina, 230 centimetara) je igrao za Budućnost, FMP Železnik, Crvenu zvezdu, a tri sezone proveo je i u dresu Partizana sa kojim je osvojio čak devet trofeja.

On je potom igrao u Uniksu, ranije i u Tofašu i Efes Pilsenu,.

Jedan od najviših košarkaša svijeta, 2003. godine izabran je u drugoj rundi drafta od strane Portlanda kao 39. pik i godinu dana kasnije oprobao se kratko i u NBA ligi.

Valjevci ističu da Vraneš neće biti jedino pojačanje tima za Superligu, a kao potencijalni igrači pominju se naši Vladimir Dašić i Žarko Rakočević, kao i Mile

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније