Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 01. 2014. 22:18   >>  22:18

ERSTE LIGA

Ivanović za iznenađenje u Tivtu

U prvom meču 11. kola košarkaši Ulcinja su napravili iznenađenje savladavši Teodo u Tivtu rezultatom 73:79 (20-21;17-15;23-24;13-19).

Čitav meč je bio u rezultatskom egalu: nakon prvih dvadeset minuta Teodo je imao prednost od pola koša, koju su Ulcinjani anulirali u trećoj dionici, pa se u posljednjih 10 minuta ušlo sa neriješenim rezultatom: 60:60.

U četvrtom periodu, prevagu izabranicima Moma Milatovića donijela je dobra odbrana i raspoloženi Nikola Ivanović.

 Momak koji je u prvom dijelu sezone mnogo nedostajao Ulcinjanima, jer je zbog povrede preskočio skoro sve mečeve, postigao je 24 poena, a tom učinku je dodao i 6 skokova. Sjajan je bio i iskusni Darko Vujačić sa 22 poena.

Tivćani su mnogo griješili, na kraju su imali čak 23 izgubljene lopte, pa je poraz bio neminovan. Najefikasniji među domaćim košarkašima bio je Nikola Korać koji je postigao 15 poena, a pratio ga je Nikola Vučurović koji ih je dodao 13.

Ulcinju je ovo 4. trijumf u šampionatu, dok je Teodo upisao 4. poraz.

(tekst i foto:kosarka.me)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније