Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 01. 2014. 22:26 >> 22:27

EVROLIGA

Olimpijakos lako kroz Vitoriju

Olimpijakos je fenemenalno reagovao nakon dva uzastopna poraza – prvak Evrope je deklasirao Laboral Kuču u Vitoriji sa 89:70, u 4. kolu Top16 faze Evrolige.

Timu iz Pireja je ovo drugi trijumf u drugoj fazi, a polovičan učinak ima i poraženi domaćin.

Olimpijakos je meč prelomio još u prvom dijelu kada je stekao ogromnih +21 (59:38). U nastavku se igralo više za publiku, nego takmičarski, a domaći sastav je uspio koliko toliko da ublaži debakl.

Metju Lodžeski je predvodio Olimpijakos sa 17 poena i 6 skokova, Brajant Danston dodao je 14, a Vasilis Spanulis 13 uz 7 asistencija.

Na drugoj strani, Ertel i elinek ubacili su po 12, Noćioni 11, a Diop 10 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније