Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 01. 2014. 09:21 >> 09:24

NBA

Majami bolji od Lejkersa

U noći između četvrtka i petka odigrane su dvije NBA utakmice - Majami je ponovo bio bolji od Lejkersa, savladavši ih 109:102. Portland savladao Denver 110:105.

U ekipi Majamija Boš je završio meč sa 31 poenom, za četiri više od Lebrona Džejmsa, koji je imao i 13 skokova.

Lejkersi, koji su u odsustvu Brajanta, Neša, Farmara, Blejka i Henrija najviše nada polagali u Džodija Miksa i Paua Gasola, koji su postigli po 22 poena, nijesu uspjeli da izbjegnu poraz, iako su u drugom poluvremenu gubili sa 16 razlike.

Rekordom karijere od 44 poena, Lamrkus Oldridž je predvodio Portland.

Vilson Čendler, najbolji strijelac Denvera na ovom meču sa 18 poena, promašio je šut osam sekundi prije kraja, pa je Oldridž sa linije penala potvrdio trijumf Portlanda, za koji je pored pomenuta 44 poena imao i 13 skokova.

Ol-star: Kobi 16. put, debi Karija

Sinoć su navijači odabrali startne postave zapadne i istočne konferencije za Ol-star utakmicu u Nju Orleansu 16. februara.

Istok predvodi vodeći tandem Majami Hita Lebron Džejms i Dvejn Vejd, svojim izvanrednim igrama povjerenje navijača zaslužio je i Pol Džordž iz Indijane, tu je i plejmejker Klivlenda Kajri Irving, kao i Karmelo Entoni, uprkos tome što njegov Njujork igra sezonu za zaborav.

Zapad će predvoditi prva zvijezda Oklahoma Siti Tandera Kevin Durent, a zanimljivo je da su navijači u startnih pet uvrstili i Kobija Brajanta, iako je on povrijeđen i nije sigurno da li će i 16. put moći da nastupi na Ol-staru. 

U prvoj postavi zapadne konferencije još se nalaze plej Golden Stejt Voriorsa Stef Kari, kojem će to biti debi na Ol-staru, zatim krilni centar Los Anđeles Klipersa Blejk Grifin, kao i košarkaš Minesote Kevin Lav. 

Starteri su utvrđeni tako što su navijači glasali lično i putem interneta, uključujući i društvene mreže. 

Ol-star vikend na programu je od 14. do 16. februara u Nju Orleansu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније