Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 01. 2014. 20:09 >> 20:09

EVROLIGA

CSKA nanio prvi poraz Realu u sezoni!

I strašnoj seriji Reala je došao kraj! "Krivac" za to je CSKA, koji je u Moskvi slavio 85:71, pa u Evropi više nema nepobjedivih.

Real je tako poslije 16 vezanih pobjeda u Endesa ligi, 10 u prvoj fazi Evrolige i još tri meča u Top 16 osjetio ukus poraza, a Moskovljani su se na najbolji način iskupili za poraza od Partizana u prošlom kolu.

“Armejce“ je predvodio sjajni Nenad Krstić, a domaći su već u prvoj četvrtini stekli dvocifrenu prednost, poveli sa 23:10 poslije prvih deset minuta i vođstvo nijesu ispuštali do kraja meča.

Real je samo na početku treće četvrtine prišao na ''minus tri'' - 42:39, ali je domaći tim vrlo brzo uspio da povrati ubedljiviju prednost koju je uspešno čuvao do kraja.

Nenad Krstić je bio najefikasniji u ekipi CSKA sa 18 poena, Micov i Voroncevič su dodali po 14, a Miloš Teodosić sedam poena. U Realu, Serhio Rodrigez je bio najbolji sa 19 poena, a pratio ga je Ljulj sa 15.

Sada CSKA na tabeli Grupe F ima isti skor kao Madriđani - tri pobjede i jedan poraz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније