Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 01. 2014. 12:51 >> 12:51

ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Partizan bez Vujoševića u Tel Avivu

Trener Košarkaškog kluba Partizan, zbog zdravstvenih problema Duško Vujošević neće voditi svoji ekipu u narednom kolu Evrolige.

Partizan u okviru 4. kola Top 16 faze Evrolige gostuje Makabiju, u Tel Avivu.

Partizan će u odsustvu Vujoševića sa klupe predodti ponovo njegov pomoćnik, Velimir Gašić.

Dva dana prije utakmice, na redovnoj konferenciji za medije, Vujošević je izjavio da će prema preporuci ljekara nastaviti sa liječenjem u Beogradu i da zbog toga neće putovati s timom u Izrael.

"Moje zdravstveno stanje nije se pogoršalo u međuvremenu, dobro sam. Ipak, putovanje do Tel Aviva je previše teško, a prema savjetima koje sam dobio od ljekara, ne bi trebalo da remetim terapiju. Zbog toga neću ići sa ekipom", rekao je Vujošević.

On je naveo da to nikako ne bi trebalo da utiče negativno na tim i na njihov motiv.

„Gašić je takođe spreman, ima stav i karakter da vodi utakmice, a to što se, po nekim medijima koji su ostrašćeni, ne snalazi u toj ulozi, to je neka druga tema", dodao je Vujošević.

Partizan u prva tri kola ima pobjedu i dva poraza, dok je Makabi uz Real Madrid neporažen na vrhu tabele.

"Uspjeh smo već napravili i bićemo potpuno rasterećeni. Makabi je favorit, jer ima jači tim i igra na domaćem terenu, naš imperativ je samo da se borimo", kazao je Vujošević, prenose beogradski mediji.

Vujošević tokom januara nije vodio svoju ekipu na nekoliko utakmica zbog problema sa bubrezima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније