Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 01. 2014. 20:12   >>  20:14

ABA LIGA

Partizan proradio tek u posljednjoj dionici

U posljednjem susretu 17. kola ABA lige, košarkaši Partizana, nakon preokreta, uspjeli su da dođu do pobjede u Zadru 64:56.

Zadar je sve do posljednje četvrtine imao prednost, ali nije uspio da je sačuva pa se Beograđani sa dva boda vraćaju kući.

Nakon 10 minuta igre, domaći su vodili 19:15, do poluvremena uvećali su prednost na devet poena 35:26, u četvrtu dionicu ušli su sa a plus pet, 52:47, ali to im nije bilo dovoljno da dođu do trijumfa.

Partizan je u zadnjoj dionici preokrenuo serijom 6:0 i do kraja meča iskoristio lošu igru Zadrana.

Najbolji u timu Partizana bio je Žofri Lovernj sa 16 poena, Terens Kinzi dodao je četiri manje, dok je Bogdan Bogdanović ubacio 11, ali uz pet skokova i četiri asistencije.

Na dugoj strani, Ivan Batur je bio najefikasniji sa 13 poena, dok je reprezentativac BiH Marko Šutalo ubacio 11.

Inače, ovo je prva pobjeda Partizana u Zadru još od 2006. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније