Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 01. 2014. 11:40 >> 11:40
1

ČOVIĆ PORUČIO

Navijači neće smjenjivati Radonjića

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom, Nebojša Čović stao je u odbranu prvog trenera te ekipe, Dejana Radonjića, nakon što je dio navijača tražio njegovu smjenu.

Zvezda je u 17. kolu ABA lige ubjedljivo pobijedila Olimpiju sa 87:62, a nekolicina navijača u hali Pionir su skandirali protiv trenera.

Čović je zatražio strpljenje od navijača i istakao da simpatezieri njegovog kluba neće dovoditi niti mijenjati trenera ‘kao što je to slujaj u Fudbalskom kluba Crvena zvezda’.

“Žalim što se to dogodilo od jedne male grupe navijača, razgovarao sam sa njima pred halom, vidio sam da nema zle namere, ali kada ih suočite sa činjenicama da ovaj klub nije postojao u avgustu 2011, da je osvojio Kup Koraća, da je izborio plasman u Evroligu i kada bi se ravnao sa nekim drugim klubovima, volio bih da imamo četiri godine fore i da naš trener ima to“, rekao je Čović novinarima.

On je dodao da dok se on nalazi u klubu navijači neće neće postavljati trenere i određivati ko će da igra.

Čović se osvrnuo i na izvjesni raskid saradnje sa Amerikancem Blejkom Šilbom.

“Od trenera tražimo da ima potpuno povjerenje u upravo i suprotno. Trener ima potpunu slobodu, niko neće da mu se miješa ko će da igra. Ne mislim da treba da imate veliku platu i da ne dajete ništa – Šilb. Profesionalac ima jedno upozorenje, drugo upozorenje, a onda ide otkaz. Od navijača tražim da budu uz nas, ima ko ocjenjuje rad trenera, celog sistema“, poručio je Čović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније