Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 01. 2014. 08:49 >> 12:01

NBA

Njujork porazio Majami, Denver Oklahomu

Košarkaši Njujorka pobedili su Majami 102:92, a Denver je bio bolji od Oklahoma Sitija 101:88 u jedinim utakmicama NBA lige odigranim između četvrtka i petka.

Niksi su stigli do treće uzastopne pobjede uz 29 poena Karmela Entonija, a najzaslužniji za trijumf Denvera bio je Rendi Foj sa 24 poena, što je njegov ovosezonski rekord.

Njujork ove sezone igra loše, ali je uspio da pobijedi Majami četvrti put u posljednjih pet mečeva. Odlučila je serija 16-2 krajem treće i početkom četvrte dionice, pa Niksi sada imaju skor 13-22.

„Vidi se da je sve drugačije nego prije mjesec dana. Naša lica su drugačija, kao i govor tijela“, izjavio je Andrea Barnjani, koji je upisao 19 poena (9-13 iz igre) i 5 skokova.

Osim 29 poena (12-24 iz igre), Entoni je imao 8 skokova i 5 asistencija, Rejmond Felton upisao je 13 poena i 14 asistencija, a Amari Stodemajer zabilježio je 14 poena i 11 skokova.

 Majamiju nije pomogla ni sjajna partija Lebrona Džejmsa sa 32 poena (12-17 iz igre), 5 skokova, 6 asistencija, ali i 6 izgubljenih lopti doduše. Lebronu je to bio 800. profesionalni meč u karijeri. Dvejn Vejd ubacio je 23 poena, a Noris Kol 12.

 „Sve što znam o ovoj utakmici jeste da su nas nadigrali i da su zaslužili pobjedu“, koncizan je bio trener Hita Erik Spolstra.

 Nagetsi su imali niz od osam poraza, a sada su protiv Tandera upisali četvrti uzastopni trijumf. Rendi Foj ubacio je šest trojki iz devet pokušaja, ukupno 24 poena, Furnije je dao 19, a Taj Loson 16 poena, uz 14 asistencija.

 

Najbolji kod Oklahome bio je Kevin Durent sa 30 poena (7-18 iz igre, 15-16 penali), bio je to 19. meč ove sezone sa 20+ poena za Durantulu, Redži Džekson upisao je 13, a Derek Fišer 12 poena.

Rezultati:

Denver – Oklahoma Siti 101:88

Njujork – Majami 102:92

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније