Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 01. 2014. 22:15 >> 22:20

TOP 16 FAZA

Partizan izgubio dobijeno u Minhenu

Košarkaši Partizana poraženi su u Minhenu od Bajerna sa 71:65, u 2. kolu Top16 faze Evrolige.

Crno-bijeli su imali +14 u 26. minutu, imali su potpuno razbijenog rivala, ali su u 2. poluvremenu ubacili samo 23 poena i poraženi su.

Ekipa Svetislava Pešića odigrala je posljednjih 15 minuta veoma agresivno, već do kraja treće dionice se vratila u meč, a u samom finišu imala je više svježine.

Srpski i regionalni šampion imao je praktično samo dva raspoložena igrača na ovom meču i na kraju je to i odlučilo. Sjajan je bio Bogdan Bogdanović sa 24 poena (9-22), 5 asistencija i 3 skoka, a pratio ga je jedino Tarens Kinzi sa 20 poena i 8 skokova. Žofri Lovernj je imao 11 poena i 6 skokova, a ostali su bili jednocifreni.

Na drugoj strani, Džon Brajant imao je 16 poena i 12 skokova, 15 poena ubacio je Tompson, a 12 Dilejni. Bajern je imao osam skokova više (47-39), četiri asistencije više (16-12) i tri izgubljene lopte manje (10-13).

(Izvor B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније