Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 12. 2013. 21:10   >>  23:15

NBA

Čikago i Oklahoma ubjedljivi

Košarkaši Čikaga ubjedljivo su slavili na gostovanju Bruklinu 95:78 i nanijeli domaćima 19. poraz. Oklahoma je očekivano lako izašla na kraj sa Njujork Niksima u “Medison Skver Gardenu“, koji su igrali bez Karmela Entonija 123:94.

Netsi su u prvoj četvrtini bili potpuno ravnopravan protivnik i imali su minimalno vođstvo nakon uvodnog kvartala 23:21. Čikago je, međutim, u drugom periodu preokrenuo rezultat i na poluvrijeme otišao sa prednošću sa tri poena prednosti (41:38).

U drugom dijelu izabranici Džejsona Kida su neshvatljivo pali, na drugoj strani se razigrao Karlos Buzer i  “Bikovi“ su samo povećavali prednost iz minuta u minut, pa su u posljednju četvrtinu ušli sa prednošću od 77:58.

Čikago je rutinski do kraja utakmice održavao prednost i stigao do 11. ovosezonske pobjede.

Pobjednički sastav je predvodio rezervista Taj Gibson sa 20 poena, Džimi Batler je dodao 15, a Karlos Buzer 14. U redovima Netsa najbolji je bio Deron Vilijams sa 18 poena, a odličnu partiju je pružio Mirza Teletović koji je ubacio 17.

Njujorčani su samo na početku pružali ozbiljniji otpor, ali kako je vrijeme odmicalo, razlika je konstantno rasla do samog kraja.

Vestbruk je ostvario tripl-dabl, sa 13 skokova, 10 asistencija i 14 poena.

Njegov saigrač Djurant je u pobjedničkoj ekipi bio najefikasniji sa 29 poena, a Ibaka je ubacio 24.

U taboru Niksa, Stodemajer je imao 22 poena, Hardavej 21, a Smit 20.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније