Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 12. 2013. 21:11 >> 21:11
1

U BEOGRADU

Poraz Budućnost Volija od Partizana

Košarkaši Budućnost Volija poraženi su večeras u Beogradu od Partizana 72:65 (16:12, 19:21, 19:22 i 18:10), u utakmici 12. kola ABA lige.

To je peti poraz podgoričkog tima, dok je Partizan upisao devetu pobjedu u regionalnom takmičenju ove sezone.

 

 

Budućnost Voli je, iako oslabljena neigranjem Aleksandra Ćapina, pružila snažan otpor i 35 minuta bila ravnopravan rival, ali je greškama u finišu dozvolila domačinu da dođe do vođstva i sačuva ga do kraja.

Podgorički tim je, nakon startnog vođstva domaćina od 6:0, u osmom minutu prvi put uspio da izjednači (12:12), a u 12. i da prvi put povede (19:18).

Budućnost je u 25. minutu vodila 45:41, a uoči posljednjih deset minuta imala je poen prednosti (55:54).

Domaćin je serijom 6:0 u 37. minutu došao do najubjedljivijeg vođstva na meču (67:60), koje je uspio da sačuva do kraja.

Najefikasniji pobjedničkom timu bio je Terens Kinzi sa 16, dok su po poen manje postigli Dragan Milosavljević i Žofri Lovern.

U ekipi Budućnosti najbolji je bio Suad Šehović sa 15, dok su po 13 ubacili Dželil Akindele i Vladimir Mihailović.

Budućnost će u 13. kolu, naredne subote, ugostiti Mega vizuru.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније