Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

M.M.Lj. [ Beta ]

28. 01. 2022. 08:18 >> 08:20

NBA

Pobjede Golden Stejta i Filadelfije

Košarkaši Golden stejta pobijedili su prošle noći na svom terenu ekipu Minesote sa 124:115 i tako upisali četvrtu uzastopnu, a ukupno 36. pobjedu u NBA ligi.

Voriorse je do pobjede vodio Stef Kari sa 29 poena, a najbolje su ga pratili Klej Tompson sa 23 i Endrju Vigins koji je postigao 19 poena.

U redovima Minesote, koja sada ima skor 24/24, najefikasniji je bio Karl-Entoni Tauns sa 31 poenom i 12 skokova, dok je Entoni Edvards dodao 27 poena, šest skokova i šest asistencija.

Košarkaši Filadeldije su na svom terenu slavili protiv Los Anđeles lejkersa sa 105:87, predvođeni Džoelom Embidom koji je postigao 26 poena uz devet skokova i sedam asistencija.

Tobajas Heris je dodao 23 poena za pobjednički tim, a Tajris Meksi 14 poena uz deset asistencija.

U ekipi Lejkersa, u kojoj nije bilo Lebrona Džejmsa, najbolji je bio Entoni Dejvis sa 31 poenom i 12 skokova, dok je Rasel Vestbruk utakmicu završio sa 20 postignutih poena.

Filadelfija sada ima 29 pobjeda i 19 poraza, a Lejkersi skor 24/25.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније