Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Beta ]

24. 01. 2022. 20:11 >> 20:12

ABA LIGA

Ivanović srušio Cedevita Olimpiju

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras u gostima Cedevita Olimpiju sa 83:82, u 17. kolu regionalne ABA lige.

U neizvjesnom meču, Zvezda je u posljednji minut ušla sa četiri poena zaostatka, ali je dobrom odbranom i sa pet vezanih poena Nikole Ivanovića uspjela da preokrene rezultat i zabilježi pobjedu.

Najefikasniji kod Zvezde bili su Ostin Holins sa 18, Nejt Volters sa 14, Branko Lazić sa 11 i Nikola Kalinić sa 10 poena.

Kod Cedevita Olimpije se izdvojio bivši igrač Zvezde Jaka Blažič sa 21 poenom, 11 skokova i pet asistencija. Pratili su ga Zek Ogust sa 13 i Alen Omić sa 12 poena.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa skorom od 14 pobjeda i jednim porazom, dok je Cedevita Olimpija zabilježila devet pobjeda i šest poraza i zauzima petu poziciju.

U narednom kolu Zvezda će dočekati Mornar, a Cedevita Olimpija će gostovati Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније