Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ KK Mornar ]

21. 01. 2022. 17:12 >> 17:18

FMP STIŽE U "TOPOLICU"

Pavićević: Nadam se da ćemo nastaviti seriju pobjeda

Nakon tronedjeljne pauze, Mornar se u subotu vraća u takmičarski ritam ABA lige duelom protiv FMP-a u Topolici. Šef stručnog štaba “Ponosa Bara” Mihailo Pavićević, nema dilema oko toga kakvo iskušenje čeka njegovu ekipu u meču sa jednog od koje manje poraza trenutno u regionalnom prvenstvu ima samo lider Crvena zvezda.

“Očekuje nas teška utakmica protiv FMP-a koji je najprijatnije iznenađenje ABA lige ove sezone i rezultatski igrom. Komplimenti zbog toga mom mladom kolegi iz beogradskog kluba Nenadu Stefanoviću kome se smiješi lijepa budućnost u ovom poslu. Njegov tim igra svih 40 minuta sa istom energijom, bez obzira da li imaju pozitivan ili negativan rezultat, daju uvijek maksimum na terenu. Zbog navedenog, jasno je da ne smijemo da imamo “praznih minuta”. Važno je da moji igrači imaju fokus svih 40 minuta i to im u pripremi utakmice stalno naglašavam. Moramo da odigramo i odbranu i napad sa idejom o pobjedi. To je jedini način da se suprostavimo FMP-u”, prokomentarisao je pred utakmicu u Topolici Pavićević.

Otkazivanje mečeva protiv Borca i Krke, nije odgovaralo Mornaru koji je pobjedničku seriju nastavio i početkom godine.

“Nadam se da ćemo biti na visini zadatka i nastaviti lijepu seriju iz decembra i s početka januara. Otežavajuća okolnost u tom smislu je da nismo odigrali utakmicu tri nedjelje ali u istoj situaciji je i naš rival tako da nema kukanja”, dodao je Pavićević.

Na istom fonu bio je i krilo Mornara Aleksandar Lazić.

“Skor FMP-a u dosadašnjem dijelu lige dovoljno govori kakvo nas iskušenje očekuje. Znamo da do pobjede možemo samo maksimalnom igrom u oba pravca, bez opuštanja ni nap ola minuta. Šteta je što nismo imali priliku da dobru takmičarsku formu održavamo prethodna dva vikenda. Kvalitetno smo radili i nadam se da ova pauza nije ostavila traga”, poručio je Lazić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније