Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

15. 01. 2022. 20:59   >>  21:07

PARTIZAN SLAVIO U "MORAČI"

SC Derbi stao na korak od iznenađenja

Košarkaši SC Derbi poraženi su od Partizana u "Morači” 93:83, u 16. kolu ABA lige.

Partizan je trenutno prvi na tabeli sa 13 pobjeda i dva poraza, a Studentski centar je zabilježio pet pobjeda i devet poraza i zauzima 10. poziciju.

"Studenti" su pali tek u finišu, pošto su ekipe u posljednjih pet minuta ušle poravnate 72:72.

Kod vođstva Sc Derbija 82:81, naša ekipa je promašila trojku, na nešto manje od dva minuta do kraja. tada je došlo do izražaja iskustvo "crno-bijelih", koji su na krilima Lejdeja  stigli do pobjede. 

Amerikanac je ubacio trojku i dva penala i obezbijedio trijumf.

Prethodno, domaći su tokom treće četvrtine imali maksimalnih plus osam (52:44), nakon 30 minuta tim Andreja Žakelja je vodio 67:61, ali Partizan se vratio i u opisanoj završnici slavio.

Kamenjaš je bio najefikasniji kod Derbija sa 20 poena, Džastin Edvards je dodao 18, Andrija Slavković 13, a Pavlićević 10 koševa.

Partizan je predvodio Kevin Panter sa 17, Dalas Mur je dao dva manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније