Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B.Č.J. [ Beta ]

08. 12. 2021. 08:26 >> 08:27

NBA LIGA

Pobjede Bruklina, Njujorka i Lejkersa

Košarkaši Bruklina pobijedili su noćas Dalas sa 102:99 i nanijeli mu treći uzastopni poraz u NBA ligi.

Netse su predvodili Kevin Durent sa 24 poena, sedam skokova i tri asistencije i Džejms Harden sa 23 poena, 12 asistencija i devet skokova. Lamarkus Oldridž u pobjedi je učestvovao sa 15 poena i pet skokova, a Džejms Džonson sa 12 poena.

Lider Istočne konferencije Bruklin je u trećoj četvrtini imao zaostatak od 17 poena, ali je uspio da izbjegne drugi uzastopni poraz u ligi. Netsi su prvi put poveli sredinom četvrte dionice, a najveću prednost imali su tri poena.

Dalas je izgubio petu uzastopnu utakmicu na domaćem terenu, a najefikasniji u ekipi bio je Luka Dončić sa 28 poena, devet asistencija i šest skokova. Kristaps Porzingis postigao je 17 poena, uz 12 skokova i pet asistencija, Dorijan Fini-Smit 15 poena i šest skokova, a Tim Hardavej 11 poena.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobijedili su Boston sa 117:102 i ostvarili četvrtu pobjedu u posljednjih šest utakmica. U 296. utakmici dva velika rivala najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Lebron Džejms sa 30 poena, pet asistencija i četiri skoka i Rasel Vestbruk sa 24 poena i 11 asistencija. Entoni Dejvis pobjedi je doprinio sa 17 poena i 16 skokova.

U ekipi iz Bostona najbolji je bio Džejson Tejtum sa 34 poena, uz osam skokova i tri asistencije. Robert Vilijams dodao je 13 poena, a Džoš Ričardson 11.

Košarkaši Njujorka pobijedili su San Antonio sa 121:109 i prekinuli niz od tri poraza. Ar Džej Baret predvodio je Nikse sa 37 poena, od kojih je postigao sedam "trojki" iz osam pokušaja. Aleks Berks postigao je 18 poena, Manuel Kvikli 16, a Džulijus Rendl 15 poena, uz sedam skokova i sedam asistencija.

San Antonio pretrpio je drugi uzastopni poraz, a najefikasniji u toj ekipi bio je Derik Vajt sa 26 poena, sedam asistencija i šest skokova. Dedžonte Marej dodao je 15 poena, uz po sedam skokova i asistencija.

To je bila prva pobjeda Njujorka protiv San Antonija od 2. januara 2014. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније