Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

P.R.

07. 12. 2021. 18:10 >> 18:11

DŽIKIĆ

"Specifična situacija, ali držaćemo se zajedno"

Mi se nalazimo u specifičnoj situaciji, nedostaje nam dosta igrača, pa je i ritam našeg rada isprekidan, rekao je trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić.

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Patrasu protiv grčkog Promiteasa utakmicu šestog kola B grupe Eurokupa.

Budućnost ni u Patrasu neće biti kompletna, a trener Aleksandar Džikić moći će da računa samo na na osmoricu košarkaša.

"Naši protivnici su napravili određene promjene i benefiti se mogu vidjeti. Imaju tim koji je dobro balansiran, sa dosta talentovanih igrača i iskustva. Igraju veoma dobru košarku u posljednje vrijeme. Mi se nalazimo u specifičnoj situaciji, nedostaje nam dosta igrača pa je i ritam našeg rada isprekidan. Mi ćemo se držati zajedno i pokušati da damo sve od sebe", kazao je Džikić.

Podgorički tim u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je četiri trijumfa, dva više od domaćina. Grčka ekipa, koju sa klupe predvodi nekadašnji trener Budućnosti Ilias Zuros, oba trijumfa ostvarila je u posljednja dva kola.

"Uoči duela sa Promiteasom u Grčkoj, ostvarili smo trijumf protiv SC Derbija, koji nam mnogo znači kada je rezultat u pitanju, ali i atmosfera u ekipi. I dalje imamo velikih problema sa sastavom, meč u Grčkoj je takođe u lošem momentu za nas, ali ne možemo da biramo. Ostaje da se vidi da li će Vili Rid moći da nam pomogne u utakmici koja slijedi. U svakom slučaju, ukoliko Vili ne bude mogao, nas osam, ćemo nastojati da borbom od prvog do posljednjeg minuta, budemo konkurentni i stignemo do pobjede. Naravno da neće biti lako, ali ova ekipa se nikada ne predaje, pa neće ni protiv Promiteasa", kazao je krilni centar Marko Jagodić-Kuridža.

Duel u dvorani Dimitris Tofalos počeće u 18 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније