Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z.

03. 12. 2021. 15:27   >>  15:40

MORNAR DOČEKUJE MEGU

Pavićević: Povratilo se samopouzdanje

Košarkaši Mornar Barskog zlata igraće sjutra u Baru protiv Mege utakmicu desetog kola AdmiralBet ABA lige. Mega je jedna od rijetkih ekipa sa kojom Mornar ima negativan skor u ABA ligi. U devet duela Barani su tri put slavili, a jedan duel nije odigran.

Barski tim u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je dva trijumfa, dok Mega ima skor od četiri pobjede i pet poraza.

Trener Mornara Mihailo Pavićević upozorava svoje igrače na mladost i talenat rivala i izgaranje svih 40 minuta.

"Očekuje nas veoma težak meč jer ekipa Mege je sastavljena od izuetno talentovanih, mladih igrača, odlično vođenih od trenera Jovanovića. Svjesni smo šta nas očekuje u subotu. To je ona utakmica gdje se mora 40 minuta igrati u punom intenzitetu, pošto je Mega, upravo zbog te mladosti i talenta, prepoznata kao ekipa koja igra u istom ritmu 40 minuta, nezavisno od toga da li vodi ili gubi. Znači, moramo u svakom segmentu biti fokusirani, kako u odbrani tako u napadu, dakle, u svakoj fazi igre", izjavio je Pavićević, prenosi klupski sajt.

Naveo je da su pauzu iskoristili i da se malo odmorimo ali i da odrade ono što su planirali za ovaj period.

"Što se tiče zdravstvenog biltena, neizvjesno je učešće Luisa, zbog povrede. Ne znamo još u kakvom je stanju i da li će eventualno biti spreman da koliko-toliko pomogne u subotu. Nezavisno od toga, ne sumnjam da će svi koji budu u sastavu dati sve od sebe. Jednostavno, atmosfera na treninzima je odlična, povratilo se samopouzdanje koje je bilo malo poljuljano. Očekujem jednu lijepu košarkašku predstavu, sa nadom u njen srećan završetak", kazao je Pavićević.

Sead Šehović vjeruje u pobjedu svog tima:

"Sigurno da nas očekuje težak meč protiv Mege, koja je pokazala svoj kvalitet u posljednje dvije utakmice, protiv Budućnosti Volija i Cedevita Olimpije. Savladali su relativno lako i Budućnost i Olimpiju, tako da nas, ponavljam, očekuje teška utakmica. Igramo na svom terenu i mi smo digli nivo forme u posljednje vrijeme. Očekujem jednu dobru utakmicu i našu pobjedu."

U dosadašnjih devet kola u AdmiralBet ABA ligi Mornar Barsko zlato je uknjižio dvije pobjede i sedam poraza, a Mega Mozzart je četiri utakmice dobila i pet izgubila.

Subotnja utakmica u dvorani "Topolica" između Mornara Barskog zlata i Mege Mozzarta, počinje u 17 časova.

Dan kasnije u Podgorici sastaće se gradski rivali, Budućnost Voli i SC Derbi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније