Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z. [ Beta ]

24. 11. 2021. 08:32   >>  08:33

NIKSI BOLJI OD LEJKERSA

Peti uzastopni poraz Devera, Dalas prekinuo gubitnički niz

Košarkaši Portlanda pobijedili su noćas Denver sa 119:100 i nanijeli mu peti uzastopni poraz u NBA ligi.

Portland je predvodio Si Džej Mekalum sa 32 poena, a Demijan Lilard pobjedi je doprinio sa 25 poena i pet asistencija. U devetoj uzastopnoj pobjedi Nagetsa na domaćem terenu, Norman Pauel postigao je 15 poena, Aferni Simons 14, a Nasir Litl 13.

U ekipi Denvera nije bilo srpskog centra Nikole Jokića zbog problema sa desnim ručnim zglobom, Džamala Mareja koji se oporavlja od povrede koljena, Majkla Portera zbog problema sa leđima i Bonsa Hajlenda zbog problema sa skočnim zglobom.

Najefikasniji u timu Denvera bio je Džef Grin sa 24 poena, Monte Moris postigao je 16, a Vil Barton i Aron Gordon po 11 poena.

Košarkaši Njujorka pobijedili su noćas Los Anđeles Lejkerse sa 106:100.

Nikse su predvodili Evan Furnije sa 26 poena i Džulijus Rendl sa 20 poena, 16 skokova i pet asistencija. Imanuel Kvikli doprinio je sa 14 poena, od kojih je 12 postigao u posljednjoj četvrtini.

Njujork je u jednom trenutku vodio sa 25 poena, Lejkersi su uspjeli da izjednače u trećoj četvrtini, ali ne i da povedu, pa su pretrpjeli 10. poraz.

U ekipi Lejkersa nije bilo Lebrona Džejmsa koji je suspendovan na jednu utakmicu zbog sukoba sa Ajzeom Stjuartom iz Detroita, koga je udario laktom u lice tokom prethodne utakmice. Tim iz Los Anđelesa predvodio je Rasel Vestbruk tripl-dabl učinkom od 31 poena, 13 skokova i 10 asistencija.

Entoni Dejvis postigao je 20 poena uz šest skokova, a Ejveri Bredli 15 poena uz devet skokova.

Košarkaši Dalasa pobijedili su poslije produžetka Los Anđeles Kliperse sa 112:104 i prekinuli niz od tri poraza.

Dalas su predvodili Kristaps Porzingis sa 30 poena i sedam skokova i Luka Dončić sa 26 poena, devet skokova i devet asistencija. Dorijan Fini Smit postigao je 17, a Tim Hardavej 13 poena, uz pet skokova.

Redži Džekson bio je najefikasniji među Klipersima sa 31 poenom uz 10 skokova, a Pol Džordž postigao je 26 poena, uz devet skokova i šest asistencija.

Košarkaši Majamija pobijedili su Detroit sa 100:92 i ostvarili petu pobedu u poslednjih šest utakmica.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Tajler Hirou sa 31 poenom i osam skokova. Kajl Lauri pobjedi je doprinio sa 15 poena, osam asistencija i četiri skoka, Bem Adebajo sa 15 poena, devet skokova i pet asistencija, a učinak od 15 poena, devet skokova i pet asistencija imao je i Džimi Batler.

U timu iz Detroita Džerami Grant bio je najefikasniji sa 21 poenom, sedam skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte. Sadik Bej dodao je 15 poena, a Fenk Džekson 13.

U ekipi nije bilo Ajzee Stjuarta, koji je suspendovan na dvije utakmice zbog sukoba sa Džejmsom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније