Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B.Č.J. [ Beta ]

22. 11. 2021. 07:59 >> 08:00

NBA LIGA

Čikago pobijedio Njujork

Čikago je na svom terenu pobijedio Njujork Nikse sa 109:103, i sada na prvom mjestu Istočne konferencije ima učinak od 12 pobjeda i pet poraza.

Finiks je drugi na Zapadnoj konferenciji sa 13 pobjeda i tri poraza, a Denver iz 17 utakmica ima devet ostvarenih pobeda. Niksi imaju učinak od devet pobjeda i osam poraza.

Los Anđeles Lejkersi su na gostovanju savladali Detroit sa 121:116. Lejkersi imaju polovičan učinak iz 18 utakmica, a Detroit je ostao na četiri pobjede iz 16 mečeva.

Košarkaši Golden stejta pobijedili su prošle noći na svom terenu ekipu Toronta sa 119:104, i tako su upisali četvrtu uzastopnu pobjedu u NBA ligi.

Džordan Pol je za domaći tim postigao 33 poena, uz po četiri skoka i asistencije, Endru Vigins je upisao poen manje, uz šest skokova, dok je Oto Porter dodao 15 poena, uz šest skokova.

U kanadskom timu najbolji učinak je imao Paskal Sijakam sa 21 poenom i šest skokova, a Fred Vanvlit je dodao 17 poena, uz sedam asistencija i četiri skoka.

Golden stejt zauzima prvo mjesto na tabeli Zapadne konferencije sa 15 pobjeda i dva poraza, dok je Toronto upisao osam pobjeda iz 18 utakmica.

Los Anđeles Klipersi su prošle večeri na svom terenu savladali Dalas sa 97:91.

Pol Džordž je u pobjedničkom timu zabilježio 29 poena, šest asistencija i četiri skoka, Redži Džekson je postigao 23 poena, a hrvatski igrač Ivica Zubac je ostvario dabl-dabl učinak od 16 poena i 10 skokova.

U gostujućem timu Kristaps Porzingis je postigao 25 poena, uz osam skokova, Džejlen Branson je dodao 20 poena, uz osam asistencija i četiri skoka.

Klipersi sada imaju skor od 10 pobjeda i sedam poraza, a Dalas ima pobedu manje.

Do 12. uzastopne pobjede došla je ekipa Finiksa, koja je na domaćem terenu pobijedila Denver sa 126:97.

Kameron Džonson je upisao 22 poena u timu iz Arizone, Deandre Ejton je postigao poen manje, uz osam skokova, a Devin Buker je zabilježio 17 poena, uz sedam asistencija i četiri skoka.

U ekipi Denvera zbog povrede zgloba desne ruke nije igrao srpski igrač Nikola Jokić, a najefikasniji je bio Džef Grin sa 19 poena, Eron Gordon je zabilježio dabl-dabl sa 16 poena i 10 skokova, dok je Džamajkl Grin upisao 14 poena, uz osam skokova.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније