Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

P.R. [ Beta ]

12. 11. 2021. 10:45 >> 10:57

NBA

Pobjede Klipersa, Toronta i Indijane

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobijedili su noćas Majami sa 112:109 i ostvarili šestu uzastopnu pobjedu u NBA ligi.

Kliperse su predvodili Pol Džordž sa 27 poena, pet asistencija i četiri skoka i Redži Džekson sa 22 poena, koje je postigao u drugom poluvremenu. Dobru partiju prikazali su i Erik Bledso sa 21 poenom i Ivica Zubac sa 18 poena i 11 skokova.

U ekipi iz Majamija Bem Adebajo bio je najefikasniji sa 30 poena i 11 skokova. Kajl Lauri postigao je 25 poena, Tajler Hirou 23 poena uz sedam skokova.

Majami je izgubio treću uzastopnu utakmicu, četvrtu u posljednjih pet.

Košarkaši Indijane pobijedili su Jutu sa 111:110 i ostvarili drugi trijumf na gostujućem terenu ove sezone.

Pejserse je predvodio Makolm Brogdon sa 30 poena, devet skokova i četiri asistencije. Ti Džej Mekonel postigao je 21 poen uz osam skokova i pet asistencija, a Majls Tarner 13 poena uz devet skokova.

Juta je ove sezone prvi put izgubila na domaćem terenu, a najefikasniji u ekipi bio je Donovan Mičel sa 26 poena, pet skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte. Rudi Gober postigao je 19 poena i imao je 11 skokova, a Džordan Klarkson dodao je 11 poena.

Gober je jedan od četvorice isključenih četiri minuta prije kraja utakmice. Zbog koškanja na terenu ranije su završili meč Tarner, Gober, Mičel i Džo Ingls.

Košarkaši Toronta pobijedili su Filadelfiju sa 115:109 i nanijeli joj treći uzastopni poraz.

Ekipu je do pobjede predvodio Vanvlit sa 32 poena, sedam asistencija i šest skokova, a ubacio je šest "trojki". O Dži Anunobi i Geri Trent u pobjedi su učestvovali sa po 20 poena, a Kris Bučer sa 17.

U ekipi Filadelfije najbolji je bio Tajris Maksi sa 33 poena, pet asistencija i četiri skoka. Tobajas Haris dodao je 19 poena, sedam skokova i sedam asistencija, a Set Kari 15 poena.

U timu zbog zdravstvenog protokola nije bilo Džoela Embida, Ajzee Džoa i Matisa Tajbula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније